Bodrum Gündem

Milletvekili Demir, Fethiyeli kurucuları ziyaret etti

Milletvekili Demir, Fethiyeli kurucuları ziyaret etti
10.09.2022
0
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, ilçe ziyaretleri kapsamında partinin Fethiye’deki kurucularıyla bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, ilçe ziyaretleri kapsamında parti kurucularını ev ve işyerlerinde ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Fethiye ilçesine giden Demir, partinin kurulduğu 2001 yılında ilk kez görev alan yönetim kurulu üyeleri, kuruluş ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarını işyerlerinde ziyaret etti.

Parti kurucularına özel bir önem veren Demir, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti’miz bugün 21 yaşında genç bir fidan. 2001 yılında kurulduğunda ülkemizin her bölgesinde büyük emekleri olan kurucularımızla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. AK Parti bir vefa hareketidir. Kurucularımızın partimize, liderimize ve bize duydukları güvenin dimdik ayakta olması bizleri çok mutlu ediyor. Kurucularımız bu sevdaya gönül verdiğinde çok zorluklar yaşadılar. Onlara minnet duygularımızı ifade ediyoruz.” diye konuştu.

Demir’e eşlik eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk de, Cumhurbaşkanı-AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan mektubu kuruculara ulaştırdı.

Demir’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren parti kurucuları da genel olarak, kurucuların görüşlerine başvurulmasının,2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin çok daha yüksek bir oyla yeniden seçilmesi için tüm güçleriyle çalışacakları mesajını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.