Bodrum Gündem

Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği Genel Kurulu Yapıldı
10.09.2022
0
A+
A-

Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği 1. Genel Kurulu, Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Mayıs 2022’de Muğla’da yaşayan tip1 diyabetli çocuklara ve ailelerine eğitim, yardım ve tip1 diyabetin toplumda farkındalığı oluşturmak amacıyla kurulan Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği 1. Genel Kurulu Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde daha önceden duyurulan gündem maddelerinin görüşülmesiyle gerçekleştirildi.

Yapılan genel kurul sonucunda derneğin yeni yönetim kurulu Neşe Şahin, Çocuk Endokrin Uzman Dr. Gülay Can Yılmaz, Çocuk Endokrin Hemşiresi Seval Gökçe, Sevtap Hilal Elmas ve Uğur Göncü’den oluştu.

Yeni yönetim kurulu adına konuşan Dernek Kurucu Başkanı Neşe Şahin “Henüz yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen kurucu yönetim kurulu üyelerimizle ve derneğimize katılan diğer üyelerimizle birlikte güzel işler yaptığımıza ve olumlu ilerlemeler sağladığımıza inanıyorum. Mümkün olduğu kadar Muğla genelindeki tip1 diyabetli çocuklara ve ailelere ulaşmaya çalıştık, birlik ve beraberliğin sağlanmasında gözle görülür bir yol aldık. Bundan sonraki süreçte henüz ulaşamadığımız diğer çocuklarımıza ve ailelerimize ulaşarak daha büyük bir aile olmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza ve ailelerimize yönelik eğitim programlarıyla, destek çalışmalarımızla ve toplumsal faaliyetlerimizle tip1 diyabeti topluma daha iyi ifade etmeye çalışacağız.

Hala aramızda olup desteklerini esirgemeselerde önceki yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımıza, genel kurulumuz süresince bizleri en iyi şekilde misafir eden Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine teşekkür ediyorum.

Güzel Muğlamızın çocuklarımız için kurduğumuz bu derneğe sahip çıkacağına ve destek vereceğine can-ı gönülden inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.