Bodrum Gündem

Evrim Rızvanoğlu Fethiye’de çevre etkinliğine katıldı ve ziyaretlerde bulunduEvrim Rızvanoğlu Fethiye’de çevre etkinliğine katıldı ve ziyaretlerde bulundu

Evrim Rızvanoğlu Fethiye’de çevre etkinliğine katıldı ve ziyaretlerde bulunduEvrim Rızvanoğlu Fethiye’de çevre etkinliğine katıldı ve ziyaretlerde bulundu
15.09.2022
0
A+
A-

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı, Çevre ve Doğa Politikaları başkanı Evrim Rızvanoğlu Bir dizi ziyaret ve çevre temizliği farkındalık için Fethiye’de etkinliğe katıldı. Evrim Rızvanoğlu’na Muğla il başkanı Emrah Çay, Fethiye ilçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan, İl Yönetim kurulu ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Rızvanoğlu’ndan Osman Çıralı’ya Çalışmalarından Dolayı teşekkür ziyareti

Ziyaretlere Fethiye Ticaret Odası başkanı Osman Çıralı ile başlayan Rızvanoğlu Ticaret Odası başkanı Osman Çıralı’ya çalışmalarından ve Fethiye Ticaret dünyasına kazandırdığı projeler konusunda Fethiye’nin çok şanslı olduğunu belirterek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Fethiye’nin Tek Kadın Muhtarı Süzen Taşar’a geçmiş olsun ziyareti

Fethiye’nin tek kadın muhtarı Süzen Taşar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Rızvanoğlu Kadın muhtar olarak mahalle çalışmalarından övgüyle söz ettiren Süzen Taşar’a teşekkür etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yerel yönetimlerde ve siyasette rol model kadınlarımıza büyük görev düştüğünü belirten ve Fethiye’nin tek kadın muhtarı ve DEVA partisi Fethiye ilçe başkanı Saniya Parça Kulaç’ı da örnek göstererek “Kadınların siyasette olması gereken bir dönemden geçiyoruz. İstanbul sözleşmesinin iptali, her gün yaşanan cinayet ve şiddet olayları ve ev ekonomisinin buhrana girdiği bu dönemde Kadınların siyasette olmasını çok önemsiyoruz ve parti tüzüğümüzde %35 cinsiyet kotamızı yazdık. Kadınlarımızı DEVA partisi altında siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Dünya Temizlik Günü Dolayısıyla Fethiye Belediyesi iş birliğiyle DEVA Partisi Mavi yelekliler farkındalık için temizlik etkinliğinde bulundu…

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı, Çevre ve Doğa Politikaları başkanı Evrim Rızvanoğlu önderliğinde ve Fethiye temizlik işleri ile birlikte Fethiye yarım adasında farkındalık temizliği yapıldı. Rızvanoğlu yerel basına yaptığı açıklama da; “Dünya Çevre günü dolayısıyla etkinliğine katıldık. Ama önemli olan temizlemekten çok kirletmemek önemli bu dünyaya ve geleceğimize karşı bir sorumluluğumuz var, Çevre duyarlılığını geliştirmek ve farkındalık için sürekli çalışmalar yapmak gerekiyor. Ağaç yaş iken eğilir bu yüzden ana sınıfından itibaren çevre duyarlılığı eğitimi yoğun olarak verilmeli” dedi.

Rızvanoğlu etkinlik ardından teşkilatla bir araya gelerek siyaset gündemini değerlendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.