Bodrum Gündem

Lionlar Bodrum’da Buluştu

Lions Dernekleri MD-118 2020 -2021 Dönemi Konsey Başkanı Aysan Şakar, görev yaptığı dönemin Genel Yönetmenlerini ve Bodrum’da  bulunan Lionları  Gündoğan’daki evinde ağırladı…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum’da da bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Lionlar Bodrum’da buluştu. Uluslararası Lions Dernekleri MD-118 2020 -2021 Dönemi Konsey Başkanı Aysan Şakar,  döneminin Genel Yönetmenlerini ve Bodrum’da bulunan Lionları  Gündoğan’daki evinde ağırladı. Lions’un sevgi içinde birlik, birlikte güç olmak, kardeşlik, vefa duyguları ile anılarda yaşayacak güzel bir gece paylaşıldı.

Lions Dernekleri MD-118 2020 -2021 Dönemi Konsey Başkanı Aysan Şakar görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı Genel Yönetmenlerini ve Bodrum’da bulunan Lionları konuk ederek dostluklarını tazelediklerini söyledi. Aysan Şakar; “Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların bir araya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur. Bodrum’da da çok önemli projeleri hayata geçirdik ve yeni projelerimiz ile devam ediyoruz…” dedi.

Dünyada 200’den fazla ülke ve coğrafi bölgede kurulmuş olan, yaklaşık 1,4 milyon Lion ile 150 bin Leo üyesi bulunan, 45 bin Lions Kulübünün oluşturduğu bir Küresel Sivil Toplum Kuruluşu olarak kabul ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.