Bodrum Gündem

Yangını söndürmek için seferber oldular

RÜZGARIN ŞİDDETİ İLE YANGIN BİR ANDA BÜYÜYEREK GENİŞ BİR ALANA YAYILDI. 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NE YAPILAN İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE MUĞLA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ SEVK EDİLDİ.

Yangını söndürmek için seferber oldular
21.09.2022
0
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisi ile bir anda büyüyen yangına 14 uçak, 35 helikopter 82 arazöz, 5 dozer ve 472 personel ile müdahalenin sürdüğünü açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris’in Yalancıboğaz mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın şiddeti ile yangın bir anda büyüyerek geniş bir alana yayıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangında havadan ve karadan müdahale başlattı.

Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesaplarından, “14 uçak, 35 helikopter, 82 arazöz, 5 dozer ve 472 personel ile havadan ve karadan cansiparane müdahale devam ediyor” açıklamasında bulunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.