Bodrum Gündem

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay Muğlalı Vatandaşları Uyardı

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay Muğlalı Vatandaşları Uyardı
22.09.2022
0
A+
A-

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay saha çalışmalarında gelen şikâyetleri değerlendirerek Muğla’da yaşayan vatandaşları uyardı.

Bodrum Gündem Haber
Emrah ÇAY Yerel basına ve Muğla kamuoyuna yaptığı açıklama da;
“DEVA Partisi Muğla teşkilatlarının saha ziyaretlerinde gündeme gelen çok önemli bir konuyu vatandaşlarımızla paylaşmak zorundayız. Vatandaşlarımız haberi olmadan çeşitli partilere üye yapılmakta vatandaşlarımızın E-Devlet uygulamasından siyasi parti üyeliği sorgulanmasının önemine dikkat çekti. Bize gelen şikâyetlerde kendilerinden habersiz siyasi parti üyesi olduklarını öğrenmemizden sonra tüm teşkilata bunun kontrolü için bilgi gönderdik sonucunda bizim teşkilatımızın çevresinde bile bunun gerçekleştiğini gördük.
Haberiniz olmadan sizi üye kaydı yapanların 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası uygulanır.
Emrah Çay Açılamasına devam etti; Habersiz bir siyasi partiye üye yapılmanız ciddi bir suç, bu haberi okuyan tüm vatandaşlarımız E-Devlet uygulamasından siyasi parti üyeliği sorgulama yaparak kontrol etmelerini önemle rica ediyoruz. Bilgisi olmadan üye olduğunu tespit etmeleri durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunarak bunu yapanlara tekrar etmemeleri konusunda engel olmuş olursunuz.
Bu bilgilendirme kamuoyunu bilgilendirmek için yapılmıştır. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımıza saygılarımızla.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.