Bodrum Gündem

Mücadelelerimiz devam ediyor

Mücadelelerimiz devam ediyor
22.09.2022
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris’te çıkan yangın sebebiyle Rusya’dan havalanan yangın söndürme helikopterinin Denizli’de düştüğünü ve 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Başkan Demir: “Yangını yakından takip ediyor, gerekli müdaheleleri yapıyoruz.” dedi.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde henüz belirenemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangın rüzgârın etkisiyle hızla yayılırken ekiplerin yangına müdaleleri hâlâ devam ediyor. Öte yandan yangın sebebiyle Rusya’dan Muğla’ya havalanan yangın söndürme helikopreti de Denizli semalarında düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Olayla ilgili konuşan ve ekiplerle koordinasyonlu bir şekilde hareket ettiğini ifade eden Başkan Demir; “Marmaris’teki orman yangını devam ediyor. Yaklaşık 3 saat önce meydana gelen yangın hızla yayılmaya devam ediyor. Bir kötü diğer haber ise bizlere yardım için Rusya’dan gelen  yangın söndürme uçağı Denizli’de düştü. Bir kişi hayatını kaybetti. Bizler buradayız. Yangını yakından takip ediyoruz. Gerekli bütün müdaheleleri yapıyoruz. Tek gayemiz daha çok can ve mal kaybı olmaması. Halkımız müsterih olsun. Hepimize geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.