Bodrum Gündem

Büyük Eczacı Mitingi 16 Ekim’de Ankara’da

Büyük Eczacı Mitingi 16 Ekim’de Ankara’da

32.Bölge Muğla Eczacı Odası’ndan yapılan açıklamada, 16 Ekim 2022 tarihinde, Ankara’da tüm eczacıların ve çalışanların büyük eczacı mitingine katılacağı duyuruldu.

Bodrum Gündem Haber

23 Eylül 2022 Cuma günü Ankara’da Türk Eczacıları Birliği çatısı altında 54 Eczacı Odası 4. Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. K. Serkan Tekin’in de katıldığı Ankara’daki toplantıda, 16 Ekim 2022 tarihinde eylem kararı çıktı.

Başkan Tekin “Tek ses ve güçlü bir iradeyle, eczacılık mesleğinin geleceğini kurtarmak için, öncelikle miting ve sonrasında eczanelerimizi kapatma da dahil “Eylemlilik Süreci” ni planlıyoruz, Ankara’da Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve 54 Eczacı Odası ile birlikte 16 Ekim 2022 tarihinde Büyük Eczacı Mitingi kararı çıkmıştır. Çıktığımız bu yolun mesleğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizde 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ve üyeleri olarak Birliğimizin yanında olduğumuz herkese anımsatıyor ve 16 Ekim’de odamıza bağlı üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte Ankara’da miting te olacağımızı kamuya bildiriyoruz. Tüm üyelerimiz ve çalışanlarımızın bizlere destek vermesini ve gerçekleşecek mitingimize katılımını için çağrıda bulunuyorum.

İlaç Yokluklarına, Eczacıların Yok Sayılmasına, İlaç Fiyat Farklarına, Eczanelerdeki Ekonomik Çıkmaza, Kamu Eczanelerinin Hak Kayıplarına, Kontrolsüz Açılan Fakültelere Artık Dur diyoruz. Hep Birlikte Hep Birlikle” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.