Bodrum Gündem

Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu başlıyor

Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu başlıyor

Bodrum Yarımadası’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek olan Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu 2 Ekim 2022 Pazar günü 3 farklı etapta koşulacak. 1500 sporcu, Bodrum’un denize açılan, tarih kokan sokaklarında keyifle koşacaklar.

Bodrum Gündem Haber

Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katılacağı Uluslararası Under Armour Bodrum Yarı Maratonu bu yıl 5. kez düzenlenecek.

30 Eylül/1-2 Ekim 2022 tarihlerinde organize edilecek olan etkinlik Mint Organizasyon ile Under Armour isim sponsorluğunda, Bodrum Belediyesi, Çağdaş Holding ve Volkswagen Türkiye’nin destekleri ile tüm koşuculara unutamayacakları bir yarış sunacak.

Halikarnassos Yarı Maratonu 21K, Karia 10K ve Myndos 5K etapları ile 1500 sporcuyu ağırlayacak olan etkinlikte koşucular, Bodrum Marina – Myndos Kapısı – Gümbet Sahili –  Bitez Bahçe Arası – Antik Tiyatro – Kumbahçe Sahili – Paşa Tarlası gibi Bodrum’un önemli ve değerli lokasyonlarından geçerek hem zorlu hem de keyifli bir yarış tecrübe edecekler.
Bodrum’da Koşmanın Her Anında Mutluluk Var

Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu, “BeatBodrum Ritmi Hisset” etkinliği, A Capelle Ses Ver Sus konser etkinliği ve  daha birçok etkinlikle Bodrum’da sarı yazın keyfini doyasıya yaşatacak. Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu, her yaştan ve düzeyden koşu severi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da koşturacak ve doyasıya eğlendirecek.

Under Armour 5.Bodrum Yarı Maratonu’nun bu yılki mottosu olan “Bodrum’da koşmanın her ânında mutluluk var”, sadece yarış içindeki mücadeleyi ifade etmeyip yaşamımızda kendimiz ve etki çevremiz için attığımız güzel adımları ve paylaşmayı da ifade eder. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da iki farklı sosyal sorumluluk projesi hayata geçecek. Bodrum Sağlık Vakfı özel çocuklarımız, yarışa özel madalyaları ve dereceye giren sporcularımıza verilecek olacak plaketleri özel olarak tasarlayacak.

Etkinlik Programı

30 Eylül Cuma
Saat:  10:00-19:00 Yarış Fuarı – Bodrum Belediye Meydanı
Saat:  13:00-20:00 Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı – Bodrum Belediye Meydanı
Saat:  13:00-20:00 Geç Kayıt – Bodrum Belediye Meydanı
1 Ekim Cumartesi
Saat:  10:00-19:00 Yarış Fuarı – Bodrum Belediye Meydanı
Saat:  13:00-20:00 Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı – Bodrum Belediye Meydanı
Saat: 16:00 #BeatBodrum Ritmi Hisset 4K – Marina Yacht Club
2 Ekim Pazar
Saat 07:30 Halikarnassos Yarı maratonu 21K – Bodrum Belediye Meydanı
Saat 07:45 Karia 10K  – Bodrum Belediye Meydanı
Saat 07:45 Myndos 5K  – Bodrum Belediye Meydanı
Saat 11:00 A Capella Ses Ver Sus Konser & Dj Performans – Bodrum Belediye Meydanı
Saat 12:30 Ödül Töreni – Bodrum Belediye Meydanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.