Bodrum Gündem

MİTSO seçimlerinde kırmızı listede fire yok

MİTSO seçimlerinde kırmızı listede fire yok

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının, İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde 10 meslek komitesinin 10’unda da firesiz bir şekilde seçimi kazandı.

Bodrum Gündem Haber

1 No’lu meslek komitesinden karşı aday olan Salih Önel 5 oy alabildi. Böylece mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in birlikte çıkardıkları kırmızı liste 10 meslek komitesinin 10’unda da seçimi kazanmış oldu.

MİTSO’YA 3 Ekim 2020 tarihinden önce kayıt olmuş ve son iki yılık döneme ilişkin aidat borçları bulunmayan 1664 üyenin seçme ve seçilme hakkının bulunduğu seçimlerde oy verme işlemi saat 10.00’da başladı ve saat 17.00’de sona erdi. Seçme ve seçilme yeterliğine sahip 1664 üyeden 483’ü kendi meslek komiteleri için koyulan sandıklarda oy kullandılar. Açılan sandıklarda toplan 10 oy geçersiz sayılırken tüm meslek komitelerinde Reşit Özer – Mustafa Yüksel grubunun hazırlamış olduğu meslek komitesi listeleri firesiz bir şekilde seçimi kazanmış oldu. Reşit Özer – Mustafa Yüksel grubu 2018’de yapılan ve iki listenin yarıştığı seçimlerde de 10 meslek komitesinin 10’unda da seçimi kazanmışlardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.