Bodrum Gündem

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan MİTSO’da

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan MİTSO’da
07.10.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, seçim sürecini tamamlayan Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek yenilenen yönetimi kutlayarak başarılar diledi.

Bodrum Gündem Haber

CHP İlçe Yönetim Kurulu Sekreteri Anıl Zeybekoğlu ile birlikte MİTSO’yu ziyaret eden Suat Özcan partisinin parlamentodaki çalışmalarını da anlattı. Özcan, MİTSO yöneticilerinin dile getirdikleri ekonomik duruma ilişkin görüş ve önerilerle Milas’a yapılmasını bekledikleri yatırımları da not ederek Mecliste bunların takipçisi olacağını bildirdi.

CHP Milletvekili Suat Özcan’ı ağırlayan Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, ziyareti nedeniyle Özcan’a teşekkür ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeni görev döneminde de Milas’ın değerlerine değer katmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek “Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllarca sürüncemede kalan Milas OSB’de bugün fabrika temelleri atılmaya başlandı. Önümüzdeki ay içinde TOBB’nin Milas’a yaptıracağı Anaokulunun inşaatı başlayacak. AB coğrafi işaretiyle birlikte zeytinyağımız çok önemli bir yere geldi. Artık Milas’ın en önemli ihraç ürünlerinden birisi haline geliyor. Bizim de MİTSO Yönetimi olarak Milas’ın değerlerini öne çıkarmak için çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.