Bodrum Gündem

MİTSO’da mazbatalar alındı, seçim süreci sona erdi

MİTSO’da mazbatalar alındı, seçim süreci sona erdi
10.10.2022
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odasındaki seçim süreci, seçilenlerin İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından seçim mazbatalarını almasıyla birlikte sona erdi. Böylece MİTSO’da Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından oluşturulan meslek komiteleri, meclis, yönetim kurulu, disiplin kurulu, genel kurul delegelerinin seçildikleri seçim süreci itirazsız bir şekilde kesinleşmiş oldu.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO’da seçim süreci seçilenlerin mazbatalarını almalarıyla birlikte sona erdi. MİTSO’nun 3 Ekim’de İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan meslek komiteleri ve meclis seçimine bir günlük itiraz süresi içinde itiraz eden olmayınca seçim sonuçları kesinleşmişti. Yine aynı şekilde 6 Ekimde yine İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan meclis başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, genel kurul delegeleri seçimlerine de bir günlük süre içinde itiraz eden çıkmadı. Seçim sürecini ve seçim tutanaklarını inceleyen İlçe Seçim Kurulu başkanlığı seçim sonuçlarını onayladı. Bunun üzerine Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına başvuran MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim İbrahim Uyanık ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Gündüz Polat’tan aldılar.

Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim İbrahim Uyanık, seçim süreci içinde itiraz sürelerinde hiçbir itiraz eden olmadığını ve böylece seçim sonuçlarının kesinleşmiş olduğunu belirterek MİTSO yöneticilerine seçim mazbatalarını teslim etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.