Bodrum Gündem

Bodrumspor Kadın Voleybolcularının sağlığı, artık Medlife’a emanet 

Bodrumspor Kadın Voleybolcularının sağlığı, artık Medlife’a emanet 
11.10.2022
0
A+
A-

Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımının sağlık hizmetleri sponsoru Medlife Tıp Merkezi oldu.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz cuma günü Medlife Tıp Merkezi’ne giden Bodrumspor A Kadın Voleybol takımı sporcuları, yöneticileri Hadi Türk, Mehmet Dağoğlu, Murat Önder, Rıza Karakaya, Fatih Öztarakçı, Ogün Yıldız,  Av. Handan Yazıcıoğlu ve Antrenör Adnan Kıstak’ın katıldığı törende sponsorluk anlaşması imzalandı.

Medlife Medikal Direktörü Dr. Serhat Demiroğlu ve Başhekim Dr. Serdar Demiroğlu’nun Bodrumspor yöneticileri ile imzaladığı sağlık sponsorluğu anlaşmasına göre Medlife Tıp Merkezi, bir yıl süresince Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımı sporcularına sağlık desteği verecek.

Bodrumspor A Kadın Voleybol takımı sporcularının sağlık sponsoru olan Medlife Tıp Merkezi yöneticilerine, Bodrumspor logolu tablo hediye eden Bodrumspor yöneticisi Mehmet Dağoğlu, Medlife Tıp Merkezi yöneticilerine, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Medlife Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr. Serhat Demiroğlu ile Başhekim Dr. Serdar Demiroğlu ise, “Biz sporu seviyoruz ve Bodrum’da sporun gelişmesini istiyoruz. Bu nedenle kulübümüze destek veriyoruz.  Her zaman takımımızın yanındayız” diye konuştular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.