Bodrum Gündem

BODTO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

BODTO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

2022-2026 yılları arasında görev yapacak olan organ üyesi ve yönetim kurulu seçimlerinin ardından 10 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen Bodrum Ticaret Odası Meclis Toplantısı’nda Meclis Başkanı, Başkan Yardımcıları ve Katip Üye seçimleri yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Seçimler neticesinde İlhan Ersan yeniden Meclis Başkanı olurken, Süleyman Uysal yeniden Meclis Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Meclise ilk kez giren iş insanı Berrin Işıl Tan ise Meclis Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Meclis divan katibi ise Halil Durmaz oldu.

İlhan Ersan konuşmasında kendisini göreve yeniden layık gören Meclis Üyelerine teşekkür ederken “Bodrum Ticaret Odası gibi saygın bir kurumun Meclis Başkanlığına yeniden seçilmekten dolayı gururluyum. 2 Ekim Pazar günü yapılan seçimler adil ve Bodrum’a yakışır bir şekilde gerçekleşti ve kazanan Mavi Grup oldu. Bundan sonra amacımız Bodrum iş hayatına ve kültür –sanat dünyasına hizmet etmeye devam etmektir. BODTO bölgemizin en saygın kurumu olarak büyük bir misyonu yerine getirmektedir ve yeni dönemde de bunu geliştirerek sürdürmeye devam edecektir. Yeni meclisimizle birlikte birçok önemli çalışmaya imza atacağımıza hiç şüphem yok.” şeklinde konuştu.

Bodrum’un havası herkesi özgür kılıyor…

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Meclis üyelerine yeni hizmet döneminin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek şunları kaydetti: “Seçimde iyi bir mücadele yaşadık. Son güne kadar çok çalıştık. Sonuçta Bodrumlu tüccarlar bizi tercih ettiler. Bundan sonraki dönemde de Bodrum ticaretine katkı sunmaya devam edeceğiz. Unutmamak gerekir ki Bodrum olarak ticari yaşamda da birlik olmamız gerekiyor, burada ekonomik bağımsızlığını kazanan herkes bağımsız hale geliyor ve bu güzel bir şey. Bodrum’un havası herkesi özgür kılıyor. Bunu avantaja çevirerek Odamız çatısı altında güzel ortak çalışmalara imza atmalıyız.”

İlk kez BODTO Meclisinde görev alacak Özer Yaldızipek, Halil Durmaz, Semayi Yaman, Altan Atilla da söz alarak kendilerini ve sektörlerini tanıttılar.

Meclis üyeleri yeni dönemde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikirlerini dile getirirken, çeşitli işlere göre ihtiyaç komiteleri kurulması, komite yedek üyelerinin de tüm komite toplantılarına katılması ve üyelerle sektörel toplantılar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.