Bodrum Gündem

Bodrum’da Farklı Fikirler, Renkli Organizasyonlarla Buluşturulacak

Bodrum’da Farklı Fikirler, Renkli Organizasyonlarla Buluşturulacak
12.10.2022
0
A+
A-

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) işbirliği ile Bodrum’da İş İnsanları Zirvesi düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber

27-29 Ekim tarihlerinde Bodrum’un Turgutreis Akçabük mahallesinde bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek etkinlikte “farklı fikirlerin renkli organizasyon ve sunumlarla buluşması ve sektörün öncü isimlerinin projeksiyonlarıyla katılımcıların ufuklarının genişletilmesi hedefleniyor.

MİTSO da davet edildi

BESİAD Yönetim Kurulu Başkan Neslihan Nazlıoğlu ile Yönetim Kurulu üyesi Şemsi Ozan;  Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek  9. BESİAD – GESİFED İş İnsanları Zirvesi’ne davet ettiler. Bodrum ve Milas ekonomisinin birbirini tamamlayan bir bütün olduğunu belirten BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu “Farklı fikirleri buluşturmayı amaçladığımız etkinliğimizde sizi ve Milaslı iş insanlarını da aramızda görmek istiyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek “Biz de Milas / Bodrum ayrımı yapmıyoruz. İki komşu ilçemiz tarihten günümüzü hep yakın bir işbirliği içinde olmuşlardır. Biz de Milaslı ve Bodrumlu iş insanları olarak elbette bu ilişkileri sürdürmek hatta daha da geliştirmek isteriz. Etkinliğinizi destekliyoruz. Burada ortaya koyulacak fikirlerin Milas ve Bodrum ekonomisine çok olumlu katkıları olacaktır” diye konuştu ve etkinlik nedeniyle BESİAD yöneticilerine kolaylıklar ve başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.