Bodrum Gündem

Suat Özcan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Suat Özcan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
12.10.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan hafta sonunda Muğla ve İlçelerinde Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ülkenin çok zor günlerden geçtiğini özellikle ekonominin ve de hayat pahalılığının alıp başını gittiğini, konut kiralarının çok yüksek olduğunu, çitçilerin mazot, gübre ve hayvanları için yem almakta çok zorlandığını buna mutlaka çözüm bulunması, bunun da en kısa zamanda bir erken Genel Seçimden geçtiğini ifade etti.

MİTSO ziyareti;

Milletvekili Özcan; Geçtiğimiz Cuma günü ilk önce MİTSO (Milas Ticaret ve Sanayi Odası) seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Reşit Özer, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile yönetim kurulu üyelerini kutlama ziyaretinde bulunularak ilçeye yapılacak yatırımlar ile hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Türbe Mahalleleri ziyareti;

Aynı günün öğleden sonrasında Türbe bölgesindeki mahallelere (Ortaköy, Akkovanlık, Çallı ve Çamlıyurt) yapılan ziyaretlerde mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bölge ve ülke sorunları konuşuldu. Bölge mahallelerinin sorunlarının çözümü konusunda gerek yerel yönetimler gerekse merkezi hükümet nezdinde gayret ve çaba içerisinde olacağı konusunda her zaman yanlarında olduğunu bundan sonra da yanlarında olacağını ifade etti.

Cuma ve Cumartesi günlerinde Milas ilçesindeki çeşitli sosyal faaliyet, düğün ve açılışlara katılarak vatandaşlarla bir arada olunmuş ve memleketin yerel ve genel sorunları dile getirildi.

Toleyis Marmaris Şube Genel Kurulu;

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve il yöneticileri ile birlikte Toleyis (Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme yerleri işçileri Sendikası) Marmaris Şubesinin 3.Genel Kuruluna katılım sağlandı. Milletvekili Özcan burada yaptığı konuşmada son yıllarda yangınları ile konuşulan Marmaris’in aslında hem Türkiye’nin hem de Muğla’nın çok önemli turizm merkezi olduğunu; buradaki otel, lokanta kısaca Turizm emekçilerinin örgütlenmesinin çok önemli olduğunu ancak Ülke genelinde sendikalaşmanın daha özgürleştirilmesi gerektiğini belirterek, Toleyis Marmaris şubesinin 3.Genel kurul ile seçilecek olan yeni yönetime başarı dileğinde bulundu.

Mumcular mahalleleri ziyareti;

Muğla Milletvekili Suat Özcan 10 Ekim Pazartesi günü CHP Bodrum ilçe Başkanı Halil Karahan ve ilçe yöneticileri ile birlikte önce Mumcular bölgesindeki mahalle (Mumcular, Karaova, Gölbaşı ve Pınarlıbelen) Muhtarları ile vatandaşları ziyaret ederek güncel ve ülke sorunları konusunda görüş ve düşüncelerini paylaştı. Bölge vatandaşlarının istek ve taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlarla iletmek ve çözümünü sağlamak amacıyla gayret ve çaba göstereceğini belirtti.

BODTO Ziyareti;

Milletvekili Özcan Mumcular ziyaretinden sonra ilçe Başkanı Halil Karahan ile birlikte geçen hafta yapılan Genel kurulda güven tazeleyerek tekrar seçilen Mahmut Kocadon ve ekibine kutlama ziyaretinde bulundu. Turizm ve ekonomik değeri yüksek olan Bodrum ilçemizin sorunları konusunda BODTO(Bodrum Ticaret Odası) yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunduğunu çözümü konusunda kendine düşeni her zaman yapmaya hazır olduğunu belirtmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.