Bodrum Gündem

Denizin Kızları Anadolu Üni. maçında esti gürledi

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 4. Hafta lig mücadelesine kendi evinde Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz Pazar günü EHF Avrupa Ligi İkinci Tur ilk maçında Danimarkalı Rakibi Nykobing Falster HB ile mücadele veren Denizin Kızları, maça hızlı başlayan taraf oldu. İlk 30 Dakikada rakibine üstün bir oyun sergileyen Denizin Kızları, ilk yarıyı 17-14 önde tamamlayarak soyunma odasına giden taraf oldu.

Fuat Çam ve İhsan Özkol’un yönettiği maçın ikinci yarısında da oyunda üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, Diğdem Hoşgör’ün 9, Esin Sağdıç’ın 8, Jaquelıne Anastacıo’nun 6, Gülsüm Bedel ile Nika Matavs’ın 3 ve Buket Mutlu’nun 2 golü ile maçı 31-27 kazanarak lig mücadelesini kazandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 5. Hafta mücadelesini 20 Ekim 2022’de saat 14.00’te Görele Belediyesi ile Görele İlçe Spor Salonu’nda oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.