Bodrum Gündem

Emin adımlarla ilerliyoruz kararlıyız kazanacağız

Emin adımlarla ilerliyoruz kararlıyız kazanacağız
13.10.2022
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, sokak örgütlenmesi kapsamında partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Bodrum Gündem Haber
Yaklaşan seçim çalışmaları neticesinde CHP 81 il ve ilçe hazırlıklara devam ediyor.
CHP Parti Okulunun başlattığı sokak örgütlenme modelini hayata geçirmek üzere Kavaklıdere CHP İlçe Örgütü eğitimlere başladı. Mahallelerde 400 seçmene göre öbekler oluşturup bu öbeklere bir sorumlu atayarak seçim çalışmaları yapılmasını öngören bu model ile ilgili öbek sorumlularına eğitimler verilmeye başlandı.

Geçtiğimiz gün öbek sorumluları ve partililerle bir araya gelen Başkan Gülhan, seçim çalışmalarının gidişatı ve eğitimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Seçime emin adımlarla yürüdüklerini belirten Başkan Gülhan yaptığı açıklamada; ” Geçtiğimiz gün Muğla İl Başkanımız Adem Zeybekoğlu, Muğla il başkan yardımcımızla birlikte Kavaklıdere’de öbek sorumlularıyla birlikte sokak örgütlenmesi ile ilgili çalışma yürüttük. Gidişatla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Aylık planlamalarımızı yaptık. Güncel sorunlara değindik ve gerekli adımları atmaya başladık.  2023 seçimlerine çok az kaldı. Herhangi bir hata istemiyoruz. Bu yüzden seçim çalışmalarını titizlikle yürütüyor, emin adımlarla ilerliyoruz. Kararlıyız, kazanacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.