Bodrum Gündem

Sevinç Atabay ile “Eğitim Yeniden” Konferansı Bodrum’da

Sevinç Atabay ile “Eğitim Yeniden” Konferansı Bodrum’da

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın “Yeniden” konferans dizisi eğitim teması ile başlıyor. İlki 15 Ekim 2022 tarihinde düzenlenecek olan konferansın teması “Eğitim Yeniden” olarak belirlendi.

Bodrum Gündem Haber

İyi Parti Eğitim Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta, Türkiye’de eğitim sistemi, sorun ve çözümleri ile iyileştirilmiş eğitim sistemi anlatılacak. Atabay, katılımcılarla “Öğrenme yoksulluğu, Öğretmenlerin öğrenme yolculuğundaki rolü, Okullarda disiplin” gibi konularda da bilgi verecek.

Bodrum’daki tüm eğitimcilerin ve velilerin davetli olduğu konferans, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sevinç Atabay Kimdir?

1980 yılında Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunda göreve başladı. 1991-1993 yıllarında Eğitim Ataşesi olarak Chicago’da bulundu. 2000 yılı sonrasında Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Topluluk Programları Genel Koordinatörü olarak AB’nin eğitim politikalarının tanıtılması alanında çalıştı, 2006 yılında emekli oldu. 2006 – 2021 yılları arasında Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü olarak görev yaptı. Avrupa Birliği’nin anlaşılması için oluşturulan AB Takımının da üyesi olan Atabay’ın İngilizce öğretimi ve AB eğitim politikaları konularında yayınları vardır. Atabay, halen İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.