Bodrum Gündem

Esra ve Murat Kurutaş’ın oğlu Efe’nin sünnet düğününde Bodrumlu başkanlar Kerimoğlu oynadı

Bodrum’un tanınmış esnafı Murat Kurutaş’ın oğlu Efe’nin günler öncesi başlayan hazırlıklar sonunda gerçekleşen sünnet törenine Efe’nin annesi ile birlikte yaptığı dans damgasını vururken, Bodrumlu başkanların oynadığı Kerimoğlu Zeybeği de yoğun alkış aldı… 

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem 

Esra ve Murat Kurutaş biricik oğulları Efe’nin sünnet töreni için günler öncesinden hazırlandılar. Aylar öncesinden 16 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek Sünnet Töreni için davetler yapıldı. Bu süreçte Murat Kurutaş’ın çok heyecanlı ve gururluydu.

Efe’nin sünnet töreni evlerinde gerçekleşen yemekli sünnet mevlidi ile başladı. Akşam da çok yoğun bir katılımın olduğu sünnet düğünü yapıldı. Aykoç ve Esra’nın popüler ve geleneksel şarkılardan oluşan repertuarı eşliğinde başlayan düğün törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İYİ Parti Kurucu Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu ve İbrahim Akbaş, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katıldı.

Sünnet töreninde ilk olarak Efe Kurutaş “Ağır Kerimoğlu Zeybeği” oynadı. Ardından Bodrumlu Başkanlar sahneye çağrıldı. Murat Kurutaş ve başkanlar hep birlikte “Ağır Kerimoğlu Zeybeği” oynadılar. Oyunun sonunda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Mehmet Kocadon’un sıkı sıkı kucaklaşması da dikkatlerden kaçmadı.

Anne Esra Kurutaş ile oğlu Efe’nin dans gösterisi sünnet düğününe damgasını vururken, dans sırasında Efe gözlerini annesinin gözlerinden bir saniye bile ayırmadı. Daha sonra Esra ve Murat Kurutaş sahneye çıktı ve “Her şey Seninle Güzel” şarkısı eşliğinde dans ettiler.

Esma ile Mehmet Halil (merhum) Uslu’nun ve Fatma ile Kemal Kurutaş’ın torunları Efe Kurutaş’ın sünnet düğünü, gece yarısına kadar danslar ve oyunlar eşliğinde eğlenceli bir şekilde devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.