Bodrum Gündem

Milas OSB ile çok büyük bir gelişme gösterecek

Milas OSB ile çok büyük bir gelişme gösterecek
20.10.2022
0
A+
A-

T.C. Ziraat Bankası’nın Milas ve Karya şubelerinin yöneticileri İsmail Kırgöz ve Serdar Bahadır Başer, Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek yeniden göreve seçilen oda yöneticilerini kutlayarak başarılar dilediler.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen’e yeni görev dönemlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan T.C. Ziraat Bankası Şube Yöneticileri oda üyelerinin kredi taleplerinin karşılanmasında gereken kolaylığı göstereceklerini ifade ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, T.C. Ziraat Bankasının Milas Şubesi Yöneticisi İsmail Kırgöz ile Karya Şubesi Yöneticisi Serdar Bahadır Başer’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Ziraat Bankasının Milas’ta kurulan en eski banka olduğunu ve aynı zamanda odanın da üyesi olduklarını belirten Reşit Özer, oda yönetimi olarak yeni dönemde yapmak istediklerini anlattı. Milas’ın çıtasını yükseltmek istediklerini belirten Özer, “Milas OSB’de fabrika inşaatları başladı. OSB’de 58 fabrika yapılacak. İki yıl sonra fabrikalar faaliyeti geçtiğinde Milas çok büyük bir gelişme gösterecek” dedi ve banka yöneticilerinden OSB’de fabrika kuracak yatırımcılara kredi sağlamalarını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.