Bodrum Gündem

Zeytinyağımızın değerine değer kattınız

Zeytinyağımızın değerine değer kattınız
20.10.2022
0
A+
A-

Milas S. S. 153 No’lu TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek yeniden göreve seçilmeleri nedeniyle kutladılar ve başarılar dilediler.

Bodrum Gündem Haber

TARİŞ Kooperatif Başkanı Kamil Gül ile yönetim kurulu üyesi arkadaşları ve Kooperatif Müdürü Elin Alpay; MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen’e yeni görevlerinde başarılar dilediler. MİTSO ile TARİŞ’in bugüne kadar her zaman işbirliği içinde olduğunu belirten Kooperatif Başkanı Kamil Gül, Milas zeytinyağına Türkiye’den ve AB’den coğrafi işaret alınması nedeniyle de MİTSO yöneticilerini teşekkür etti. Kamil Gül, “Zeytinyağımıza kazandırdığınız coğrafi işaretler yağımızın değerine değer kattı” dedi.

MİTSO Yönetim Kurul Başkanı Reşit Özer de TARİŞ yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek yeni zeytin hasat döneminin hayırlı olmasını diledi ve yeni dönemin bolluk ve bereket getirmesini temenni etti. Zeytin ve zeytinyağı için TARİŞ’in çok önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayan Reşit Özer “Milas zeytin ve zeytinyağının değerini daha da arttırmak için her zaman TARİŞ ile işbirliği içinde olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.