Bodrum Gündem

Deva Partisinden STK’lara ziyaretler devam ediyor

Deva Partisinden STK’lara ziyaretler devam ediyor
21.10.2022
0
A+
A-

DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan ve yönetim kurulu üyeleri Bodrum’da 17000’in üstünde yaşayanı ile önemli bir yeri olan Vanlılar derneğine ziyarette bulundu.

Bodrum Gündem Haber

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay Yaptığı açıklama da;

Muğla geneli STK ve kanaat önderlerine ziyaretlerimiz sürüyor bugünde Bodrum’un önemli STK larından olan Vanlılar derneğini İlçe başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret ettik bizi konuk eden İshak Kalkanlı’ya  ve dernek üyelerine teşekkür ediyoruz.

Güzel geçen bir görüşmede Vanlılar derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve beklentileri yönünde hasbihal ettik. Vanlı vatandaşlarımızın yüzde doksanının inşaat sektörüyle uğraştığını böylece Bodrum’un yapılaşmasında büyük katkılarını olduğunu öğrendik. Dernek çatısı altında haftalık kadın toplantıları yapılarak bilgilendirme ve etkinlik yaptıklarını, Kız çocuklarına okuma desteği verdiklerini ve sosyal yardımlaşma ile ekonomik durumu iyi olmayan ailelere yardım ettiklerinin bilgisini Değerli başkan İshak Kalkanlı’dan aldık.

Vanlılar Derneği Çok Yakında Van Kültür Merkezi ve Konuk Evi Projesini hayata geçiriyor

Önemli bir gelişme olarak ta Vanlılar kültür Merkezi ve konuk evi projelerinin çok yakında netleşeceğini bu proje ile gelen misafirlerini konaklanması, kültür sanat ve etkinlik faaliyetlerinin gerçekleşmesi için güzel bir alan olacağını belirttiler. Kendisi de Van’lı olan Çevre ve Doğa işleri Politika Başkanımız Mimar Ömer Bayram kendilerine mimari açıdan destek vererek bu proje de bulunmak istediğini belirtti.

Vanlılar Derneği Başkanı İshak Kalkanlı; Vanlılar Derneği olarak Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımız için çözüm odaklı çalışıyoruz dedi.

Vanlılar Derneği başkanı İshak Kalkanlı DEVA partisi ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek bizim herkese kapımız açık 17000 geçkin vatandaşımızın adına tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta durarak tüm görüşmeleri yapıyoruz. Bugünde DEVA Partisi Muğla İl başkanı Emrah Çay ve teşkilat mensuplarını konuk ettik. Faaliyetlerimiz konusunda hasbihal ettik, siyaset ve STK’ların iletişim kanalı sürekli açık olmak zorundadır. Yaşadığımız yerde en güzel çözümler iletişimle gerçekleşir.

Vanlılar Derneği olarak çok şükür sorunlarımızı çözüyoruz, Faaliyetlerimizi, sosyal sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Çok yakında hayalimiz olan Kültür merkezi ve konuk evimizin yer tahsisini yaparak çalışmalara başlayacağız bu bizim için çok faydalı olacak Düğün, etkinlik organizasyonlarımız rahat yapmış olacağız dedi.

DEVA Partisi Bodrum ilçe Başkanı Mehmet Billorer; Bodrum’un kronik sorunu yolların bitirilememesi

Vanlılar Dernek üyelerinden bir arkadaşın yolların durumu ve çocuklarını okula götürürken zorlandığının ifade edilmesi üzerine cevap veren DEVA Partisi Bodrum ilçe Başkanı Mehmet Billorer bu sorunun Bodrumluların tümünün kanayan bir yarası olduğunu çözümleri için Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi ile iletişim içinde olduklarını Bu sorunun kendisi dâhil tüm Bodrumluların sorunu olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.