Bodrum Gündem

Özcan; çalışmalarını yoğunlaştırdı

21.10.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; TBMM çalışmalarının dışındaki zamanlarını seçim çevresi Muğla’da geçiriyor.

Bodrum Gündem Haber

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Milas Atapark’ta düzenlenen Kutlama programına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Büke, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban birlikte katılarak Muhtarların gününü kutladı.

Kutlama programından sonra CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve ilçe örgütü ile birlikte çarşı esnafı ve mahalle ziyareti ile çalışmalar sürdürdürüldü. Ekonomi ve hayat pahalılığı konularındaki görüşler ile 2023 seçimlerinin önemi anlatıldı.

Köyceğiz’de Partililer İle Buluştu…

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İlçe yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanı, Parti üyeleri 20 Ekim Perşembe günü Köyceğiz ilçe Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçim gündemli bir toplantı yaparak bir anlamda Köyceğiz’de 2023 seçim startını vermiş oldular.

Milletvekili Özcan yaptığı konuşmada; “2023 seçimlerinin ülkemizin ve demokratik yaşamımızın geleceği açısından çok önemli olduğunu bu nedenle ev ev, kapı kapı çalışmalarımızı yoğunlaştırmamız gerekiyor. Bunun için Parti Okulu çalışmaları kapsamında Sokak Örgütlenmesi (ÖBEK) çalışmalarını da yoğunlaştırmalıyız. İlçe Başkanlığımızdaki en sade üyemizden ilçe Başkanımıza kadar tüm arkadaşlarımızda bu enerji ve dinamizmi görüyor, bunun için de başaracağımızı inanıyorum. Milletvekili Özcan olarak her zaman partililerimin emrindeyim. Her an her zaman ihtiyaç duyulan her yerde olmaya çalışacağımı partililerime özellikle belirtmek istiyorum. 2023 seçimlerini Millet İttifakı olarak başaracağız. Başarmak içinde gece gündüz kimseyi ötekileştirmeden çalışacağız. CHP Köyceğiz İlçe Başkanımız Hüseyin Erol ile üyelerimizde bu ışığı görüyor olmaktan da mutlu olduğumu ifade ediyorum. Çalışmalarından ötürü İlçe örgütünü kutlayıp, teşekkür ederek sözlerine son vermiştir.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.