Bodrum Gündem

İçmeler tersanesinde talihsiz kaza

Bodrum İçmeler Tersanesinde faaliyet gösteren “Oktay Tüfek Çekek Yeri”nde meydana gelen talihsiz kazada Oktay Tüfek (70) geçirdiği kaza sonucu ağır yaralandı.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum İçmeler Tersanesinde saat 11:00 civarında meydana gelen kazada 70 yaşındaki Oktay Tüfek ağır yaralandı. Kazayı görenler ambulans çağırdılar. Ambulansın gelmesi ile ilk müdahalesi yapılan Tüfek’in kalbinin durduğu anlaşılınca elektro şok ile kalbi yeniden çalıştırıldı. Bodrum’da özel bir hastaneye getirilen Tüfek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kazayı haber alan tersaneciler ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç hastaneye gelerek Tüfek’in durumu hakkında bilgi aldılar. Kafa üstü yüksekten düşen Tüfek’in boynunda kırık olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç “Oktay Tüfek ağabeyimiz ustaydı. Böylesine talihsiz bir kaza hepimizi çok üzdü. Öğrendiğimize göre halat kopmuş ve sonra ona çarpmış. Oda dengesini kaybedip kafa üstü düşmüş. Hemen hastaneye kaldırılmış, ancak nefesi ve kalbi durmuş. Sonra yeniden yaşama döndürülmüş. Usta olmasına karşın bir anlık bir dikkatsizlik bu tür kazalara neden olabiliyor. Çok üzgünüz ve Oktay ağabeyimizin bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyoruz…” dedi.

DTO Bodrum Şube Başkanı Dinç geçtiğimiz günlerde tüm tersanenin denetlendiğini ve herhangi bir sorun bulunmadığını da sözlerine ekledi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da hastaneye gelerek İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’ten Oktay Tüfek ‘in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.