Bodrum Gündem

Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

MUĞLA’NIN DALAMAN İLÇESİNDE NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE GRUP AMİRLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMA SONRASINDA UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN İKİ TORBACI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
30.10.2022
0
A+
A-

Muğla’nın Dalaman ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan çalışma sonrasında uyuşturucu madde ticareti yapan iki torbacı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir istihbaratı değerlendiren ekipler Dalaman ve Ortaca ilçelerinde metamfetamin maddesi satışı yapan B.D. isimli şahsı takibe aldı. Daha sonra şahsın yakalanması için düğmeye basan ekipler, Dalaman’da B.D.’nin kullandığı aracı kısa süreli kovalamaca sonucu durdurdu. Şahsın kovalamaca esnasında satışa hazır metamfetamin maddelerini kullandığı aracın camından attığı görülmesi üzerine suç unsurları kontrol altına alındı. Yaşanan olay sonrasında soruşturma derinleştirilerek aynı gün şahsın suç ortağı olan R.S. ile birlikte kullanmakta olduğu Dalaman ve Ortaca ilçelerindeki ikametlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ikametlerde yüklü miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışında kullanılan aparatlar ele geçirildi. B.D. ve R.S. isimli şahıslarla birlikte ikamette bulunan diğer şahıslar olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Şahıslara uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan B.D. ve R.S. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.