Bodrum Gündem

Merhum Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız anısına lokma döktürdü

Merhum Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız anısına lokma döktürdü

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı gönüllüsü Bilgin Özşeker, Muğla’da geçmiş dönem Menteşe Kaymakamı olarak görev yapan, Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız anısına lokma döktürdü.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’da geçmiş dönem Menteşe Kaymakamı olarak görev yapan, Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız, 29 Eylül 2022 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Yıldız’ın kanser tedavisi görüyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Yıldız’ın acı haberi, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Yıldız’ın cenazesi Bodrum Güvercinlik Mahallesi camisinde kılınan ikindi namazından sonra Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı destekçisi olan Caner Yıldız’ın anısına lokma hayrı yapan vakıf gönüllüsü Bilgin Özşeker “Merhum Vali Yardımcısı Caner Yıldız’ın vefatı bizleri çok üzmüştür. Kendisinin bizlere sağladığı kolaylıklar ve yardımları unutmamız mümkün değildir. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara ise sabır dileriz.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Vakıf Başkanı Numan Balaban, Vakıf Kurucu Üyesi Ahmet Azmi Zırh, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve merhum Caner Yıldız’ın kardeşi Haluk Yıldız’ın katıldığı lokma hayrında merhumun kardeşi taziye mesajlarını kabul etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.