Bodrum Gündem

15 yaş Muğla Hokey takımı 1.Lig’de Türkiye Şampiyonu oldu

15 yaş Muğla Hokey takımı 1.Lig’de Türkiye Şampiyonu oldu
07.11.2022
0
A+
A-

Muğla Menteşe’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Salon Hokeyi 1. Ligi 15 yaş ortalaması olan Kaltun Madran Su Ege Yıldızları takımının şampiyonluğu ile sona erdi.

Bodrum Gündem Haber

Toplam 8 takımın olduğu ligde yapmış olduğu 7 karşılaşmadan 6 galibiyet 1 beraberlikle ayrılan Muğla’nın Kızları ismini de kullanan Ege Yıldızları kadın hokey takımı şampiyon olarak Türkiye Salon Hokeyi Süper Ligine yükseldi.

Elde edilen başarı ile ilgili konuşan kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen; “Ege Yıldızlar hokey takımı 1. Lig’de kendisinden 10-15 yaş büyük tecrübeli takımlara karşı elde ettiği bu başarı ile de Türk Hokey tarihine geçti, yaş ortalaması 15 olan bir takımla Süper Lige yükselen Ege Yıldızları’nın elde ettiği bu başarıyı bu kadar küçük yaşta sporcularla başarmış başka bir takım daha bulunmuyor. Bu jenerasyonumuzla 4 yıldır çalışıyoruz zaten Avrupa Kupası getirme hedefi koymuştuk kendimize bu yolda ilerliyoruz bu sene U16 kategorisinde de açık ara farkla Türkiye Şampiyonu olacağımızı düşünüyorum tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum burada çok büyük bütçeli ve kızlarımızdan yaşça 10-15 hatta 17 yaş büyük tecrübeli takımlar karşısında mücadele ettik ve başardık çok mutluyuz sadece sponsor anlamında eksiklerimiz var” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.