Bodrum Gündem

Bodrumspor judo anlaşması imzaladı

BODRUMSPOR BÜNYESİNDEKİ 11 SPOR BRANŞINA BİR YENİSİNİ DAHA KATTI. YEŞİL-BEYAZLI EKİP BODRUM JUDO KONSEYİ İLE ANLAŞMA SAĞLAYARAK JUDO SPORUNU BODRUM’A KAZANDIRMAK VE BAŞARILAR ELDE ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bodrumspor judo anlaşması imzaladı

Bodrumspor bünyesindeki 11 spor branşına bir yenisini daha kattı. Yeşil-beyazlı ekip Bodrum Judo Konseyi ile anlaşma sağlayarak judo sporunu Bodrum’a kazandırmak ve başarılar elde etmek için çalışmalara başladı.

Bodrum Gündem Haber

Spora ve sporcuya değer katan Bodrumspor, bünyesindeki 11 spor branşına bir yenisini daha ekleyerek spor kenti Bodrum’a güç katmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Bodrum Judo Konseyi ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı kulüp, Gümbet tesislerinde judo sporunun Bodrum’a kazandırılması için judonun efsaneleriyle bir araya geldi. Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Judo Konseyi Başkanı Bilgehan Bayar, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri Zeynel Kılıç, Fatih Öztarakçı, Gürkan Topan ile judonun efsane isimlerinden Ömer Ketenci, Ahmet Apaydın, Kamil Korucu, Muzaffer Ilıcak ve Namık Canca’nın katılımıyla gerçekleşen programda judonun Bodrum’a kazandırılması için anlaşma sağlandı. Yapılan protokol ile birlikte Judo sporu Bodrum ile tanıştı. Bodrum Judo Konseyinin ilk etapta okullar başta olmak judoyu gençlere tanıştırmak için geniş çaplı bir alt yapı organizasyonunun oluşturulacağı bildirildi. Bu çerçevede, yapılan anlaşmayla birlikte 1 yıl içerisinde 2 binden fazla gencin judo sporu ile tanışması hedeflendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.