Bodrum Gündem

Bodrum’da Kasım ayında deniz keyfi

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK ŞEHRİ SONBAHARI BAZI ŞEHİRLERİ İSE KIŞI YAŞARKEN MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR. SICAK HAVANIN 37 DERECEYİ BULMASIYLA İLÇEDE YAŞAYANLAR, AZ SAYIDA YERLİ VE YABANCI TURİST KASIM AYININ ORTASINDAN DENİZE GİREREK DENİZİN KUMUN VE GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Bodrum’da Kasım ayında deniz keyfi

Türkiye’nin birçok şehri sonbaharı bazı şehirleri ise kışı yaşarken, Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havanın 27 dereceyi, deniz suyu sıcaklığının ise 25 dereceyi bulmasıyla ilçede yaşayanlar, az sayıda yerli ve yabancı turist Kasım ayında denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’de sonbaharın yaşanması ve bazı şehirlerin kışa girdiği Kasım ayında Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Birçok şehirde sobaların yandığı, kaloriferlerin çalıştığı ve kışlık kıyafetlerin çıktığı günlerde Bodrum’da ise vatandaşlar denize girerek güneşleniyor. 4 mevsimin bir arada yaşandığı Bodrum sabahları sonbaharı, öğlenleri yazı, akşamları ise kışı yaşıyor. Birçok vatandaş ise öğlen boş vakitlerini Kasım ayında denize girerek değerlendiriyor. Özellikle Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve Bodrum’un diğer koylarından denize giren vatandaşların yanı sıra güneşlenen, yürüyüş yapan ve sahilde kitap okuyanlar sıcak havanın tadını doyasıya çıkarıyor.

Denize giren vatandaşlar Bodrum’da havanın her daim güzel olduğunu belirterek, “Bodrum’da her mevsim denize giriliyor. Sadece saat aralığı değişiyor. 11.00 ile 17.00 arasında denize giriliyor. Bu saat aralığı da bize yetiyor. Deniz çok temiz ve sıcak, hava da güzel, denize girerek vaktimizi değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.