Bodrum Gündem

Turgutreisli yurttaşlar AYDEM kazılarından dolayı evlerinde hapis kaldı

Turgutreis Akyarlar Mahallesi, Kemer Caddesi Şükrü Çürük Sokakta yaşayan yurttaşlar AYDEM’in bir haftadır evlerinin önünü kazdıklarını ve kazılan yerlere geçici köprü konulmadığı için evlerinden çıkamadıklarını iddia ediyorlar. Yurttaşlar Başkan Ahmet Aras’ın kazı çalışmalarını denetlemesi için çağrıda bulunuyorlar…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Bodrum yaklaşık 3 aydan bu yana adeta bir şantiye alanına dönmüş durumda. Bodrum merkezi ve mahallerinde neredeyse kazılmadık hiçbir yol kalmadı. Bodrumlu yurttaşlar kazı çalışmalarının düzensiz ve özensiz yapıldığını, kazılan alanlara geçici köprülerin konulmamasından kaynaklı yurttaşların evlerinden bile çıkmalarının engellendiğini söylüyorlar.

Yaşlılar ve çocuklu aileler evlerinde hapis kaldı

Turgutreis Akyarlar Mahallesi, Kemer Caddesi, Şükrü Çürük Sokakta yaşayan yurttaşlar Bodrum Gündem’i arayarak mağdur olduklarını ve yetkililerden bu sorunlarına bir an önce bir çözüm bulmalarını istiyorlar. Özellikle AYDEM’in yaptığı kazı çalışmalarında yurttaşların çok mağdur edildiği, gerekli güvenlik önlemlerinin dahi alınmadığı ifade ediliyor. Özellikle çocuklu ailelerin ve yaşlıların bu kazılardan dolayı çok mağdur oldukları adeta evlerinde hapis kaldıklarını dile getiriliyor. Ambulansın bile girmekte zorlanacağı bir görüntüye sahip olan bölgede yürümek bile imkansız.

Turgutreisli yurttaşlar Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yapılan kazı çalışmalarını sürekli denetleyerek yurttaşların mağduriyetini önleyecek tedbirler almasını istiyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.