Bodrum Gündem

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Ula ilçesinde aile sigortasını anlattı

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Ula ilçesinde aile sigortasını anlattı
15.11.2022
0
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan 2023 Genel seçim sathına yaklaştıkça çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz haftalarda Köyceğiz ve Milas’ta CHP ilçe örgütleriyle birlikte saha çalışmalarındaydı. Bu hafta ise İlimizin şirin ilçesi Ula’da çalışmalarını sürdürdü ve CHP’nin Aile Sigortasını vatandaşlara anlattı.

Bodrum Gündem Haber

Seçimlere kadar sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız parolasıyla çalışmalarını yoğunlaştıran Milletvekili Özcan Ula ilçesinde ilçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra ilçe Başkanı Hüseyin Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ula merkezinde çeşitli esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Gerek işyeri gerek ev ziyaretlerinde vatandaşların ekonomik durumunun iyi olmadığını gördüğünü, esnafın sattığı malın bedeli ile yenisini alamamaktan, Ev kadınlarımız ise yeterli kış hazırlıklarını yapamadıklarını özellikle çocuklarının beslenmeleri konusunda yetersiz kaldıklarını ifade ettiler. Milletvekili Özcan bu durumun ya da yoksulluğun ise CHP’nin Aile sigortası ile çözüleceğini belirtti. Ayrıca CHP’nin sahip olduğu Belediyeler vasıtası ile vatandaşlarımıza bir nebze olsun bu konularda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

TBMM deki 2023 Bütçe görüşmelerinden fırsat buldukça seçim çevresi Muğla ve ilçelerinde çalışmalarını çalışmaları sürdüreceğini belirten CHP Milletvekili Suat Özcan vatandaşların problemlerinin çözümünde kendisini her zaman arayabileceğini, olanaklar elverdiğince yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.