Bodrum Gündem

Rahat tavırlarıyla geldi, çekmecedeki paraları alıp gitti

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE EV YEMEKLERİ YAPAN LOKANTAYA GİREN HIRSIZIN KASADA BULUNAN ÇEKMECEYİ AÇARAK PARALARI ÇALIP GİTMESİ, GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Rahat tavırlarıyla geldi, çekmecedeki paraları alıp gitti
17.11.2022
0
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev yemekleri yapan lokantaya giren hırsızın kasada bulunan çekmeceyi açarak paraları çalıp gitmesi, güvenlik kameralarına yansırken, hırsızın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan restorana sabah saatlerinde gelen kimliği belirsiz şahıs, etrafı kontrol ettikten sonra kasaya yönelerek çekmecedeki tüm parayı çaldı. Oldukça rahat tavırlarıyla da dikkat çeken şahıs daha sonra aynı sakinlikte restorandan çıkarak, bölgeden uzaklaştı. Kasaya gelen restoran sahibi Nilüfer Durmaz başka bir müşteriye para üstü verirken kasada para olmadığını gördü. Önce çalışanlara paraları nereye koyduklarını soran Durmaz, daha sonra soyulduğunu anladı. Hemen güvenlik kameralarını inceleyen Durmaz kasadan bir şahsın para aldığını gördü. Durumu emniyet güçlerine haber veren Durmaz daha sonra şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi. Kasadan 600 lira çalan hırsızın soygun yaptığı anlar ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.