Bodrum Gündem

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’dan kurum içi kariyer gelişimi fırsatı

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’dan kurum içi kariyer gelişimi fırsatı
24.11.2022
0
A+
A-

Ege Bölgesi’nin en büyük kapasiteli tesislerinden Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da kurulan Pastacılık Akademisi, kurum içinde çalışanlar için kariyer fırsatları sunuyor. Akademi’nin başında ünlü şef Enes Şahin var. Akademideki eğitim otel çalışanları, hayallerindeki kapıyı aralayarak uzun vadede pastacılık alanına geçiş yapabilecek.

Bodrum Gündem Haber

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da sadece misafirler değil çalışanlar da mutlu… Doğadan ilham alarak tasarlanan tesiste, otel ve devre tatil sistemi ile hizmet veren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, sunduğu kariyer fırsatları ile çalışanlarının hayallerine ortak oluyor.

Tesiste hayata geçirilen Pastacılık Akademisi, bu yönde kendisini geliştirmek isteyen personel için fırsat oldu. Akademiye Executive Pastry Chef Enes Şahin eğitmenlik yaptığı Pastacılık Akademisi’nde ilk etap eğitimlere 3 genel alan temizlik görevlisi, 3 sıcak mutfak görevlisi ve 1 de bellboy katıldı. Kurum içi kariyer gelişimine iyi bir örnek oluşturmak ve personele daha mutlu ve verimli bir çalışma ortamı yaratmak amacıyla geliştirilen akademi eğitimi programı; çalışanlar tarafından da heyecanla karşılandı. Kapsayıcı ve nitelikli bir eğitim alma fırsatı bulduklarını kaydeden kursiyerler, gelecek hayallerine ulaşmak için bu sayede önemli bir adım attıklarını dile getirdiler. Pastanecilikte kariyer yapmak isteyen personelin uzun vadede bu alana geçiş yapmaları için periyodik eğitimlerle desteklenmesine devam edilecek.

Hapimag Resort Operasyonları Türkiye, İspanya, Portekiz, Hollanda Direktörü Kerem Demirkol kurum içi akademiyi şu sözlerle anlattı: ‘’Pastacılık Akademisi çalışanlarımıza farklı birimlerde yeni bakış açıları, bilgi ve deneyim kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda onlara uzun vadede kendilerini geliştirebilecekleri bir kariyer yolunu da açmış oluyor. Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, doğanın içinde gizli bir cennet. Herkesin olmak istediği bir yer. Burada sadece misafirlerimiz değil çalışanlarımız da mutlu, hayallerine ortak olduğumuzda onların mutlulukları da katlanıyor. Bu da hizmet kalitemizin güvencesi olarak yaptığımız işe yansıyor.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.