Bodrum Gündem

Kamyonet minibüsle çarpıştı: 22 yaralı

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE BİR KAMYONET İLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 22 KİŞİ YARALANDI. YARALILARDAN İKİSİNİN AYAKLARINDA KIRIK OLDUĞU TESPİT EDİLİRKEN, 20 KİŞİ AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ.

Kamyonet minibüsle çarpıştı: 22 yaralı

Menteşe’de bir kamyonet ile minibüsün çarpıştığı kazada 22 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin ayaklarında kırık olduğu tespit edilirken, 20 kişi ayakta tedavi edildi.

Bodrum Gündem Haber

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Akbük istikametinden Yerkesik Mahallesi yönünde seyreden Necmettin Ç. idaresindeki 48 EB 293 plakalı kamyonet, Kerimoğlu Türküsü Evi mevkiinde karşı yönden gelen Bilal U. yönetimindeki 48 BB 0069 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda 112 Acil servis ambulansı, Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye AKS ekipleri ile Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Yerkesik Karakoy ekipleri ve jandarma trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonetin içinde sıkışan sürücü Necmettin Ç. ve yanındaki yolcu Mehmet Üldür’ü sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılardan 19’u Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3 kişi de özel hastanede tedavi altına alındı.

Yaralılardan kamyonet sürücüsü Necmettin Ç. ve Mehmet Üldür’ün ayaklarında kırık tespit edilirken, minibüsteki yolcular ayakta tedavi ve tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Jandarma trafik ekipleri kaza sonrası Akbük-Yerkesik yolunu kısa süreliğine trafiğe kapatırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.