Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji öğretmenleri kutlama yemeğinde bir araya geldi

Bahçeşehir Koleji öğretmenleri kutlama yemeğinde bir araya geldi

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi öğretmen ve çalışanları, 25 Kasım Cuma akşamı Bodrum Golf & Tennis Club’ta Öğretmenler Günü vesilesiyle gerçekleşen kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da yaklaşık 22 yıldır eğitim sektörüne yön veren Bodrum Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın kurucuları  Nilüfer Kul Haşar ve Selçuk Haşar tarafından 5. 10. ve 20. yılını dolduran öğretmen ve personellere teşekkür plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Bu yıl 5.yılını tamamlayan destek ekip personeli Menekşe Bahçe ve Hüsne Kesici, öğretmenler Seval Özak, Gülsün Banu Akça, Tülay Demir, İlknur Çelik Koç, Carla Jayne Çankaya, Aslı İrkin, Yunus Yanık, Adeviye Şen Kakos, Zeynep Bardak, Hale Ertan, Safiye Selin Erol ve İlkokul Müdürü Oben Öztoklu, 10.yılını tamamlayan destek ekip personeli Hanife Gündoğdu, öğretmen Mustafa Kahyaoğlu, Ortaokul Müdürü Özlem Kılıç Ercan ve Uğur Anadolu Lisesi Kurum Müdürü Mehmet Ömer Çekmeceligil ve 20.yıl plaketini Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır aldı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Kurucu Selçuk Haşar; tüm öğretmenlerin öğretmenler günü’nü kutladı ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Eminim dokunduğunuz her çocuk, hayatına yön verdiğiniz her gencin hayatında iz bırakıyorsunuz. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak Bodrum’da 22 yılımızı yaşıyoruz.  Bugün Kurumlarımızın geldiği noktada, ilk günden beri tüm çalışma arkadaşlarımızın emeği ve özverisi var. Ben Bodrum’un en nitelikli akademik kadrosuyla yol almaktan büyük bir onur duyuyorum. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, idari ve destek ekibimiz herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Yenilikleri ve farklılıkları yakalayarak bu başarıyı sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. Kurumlarımızda uzun yıllardır çalışma istikrarı gösteren herkesi şimdiden kutluyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.”

Gece boyunca kurumun tüm üyeleri bir aile olmanın verdiği mutluluğu bir kez daha yaşadı.

      

                                                                                                      

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.