Bodrum Gündem

Gökmen, Turgutreis Pazar yerini gezdi Aras’a yüklendi

Gökmen, Turgutreis Pazar yerini gezdi Aras’a yüklendi

Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, hafta sonu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Turgutreis pazaryerini gezdi, Ahmet Aras’ı becerisizlikle suçladı.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu gezdikleri Turgutreis kapalı Pazar yerinde esnafı dinledikten sonra CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı hedef alan bir açıklama yaptı. Gökmen yeni yapılan kapalı Pazar eri ile ilgili “CHP’li bir belediye olarak hiçbir şeyi beceremedikleri gibi bunu da becerememişler, eline yüzüne bulaştırmışlar” dedi.

Bodrum Belediyesi tarafından Turgutreis’e yaptırılan yeni Pazar yerini gezen Gökmen, şunları dile getirdi: “Bugün CHP’li Bodrum Belediye Başkanımızın öve öve bitiremediği yeni Turgutreis pazaryerini geziyoruz. Bir ayı aşkın süredir hizmette olan bir pazaryeri var. CHP’li Bodrum Belediyesi’nin de daha projenin en başından beri sunduğu, neymiş efendim ‘Avrupa Birliği standartları yapıyoruz’ tarzında söylemleri oldu. Bunun ne kadar yalan olduğunu buradaki esnaflarımız, buraya gelen vatandaşlarımızın hepsi görmekte. Bu pazaryeri hiçbir şekilde semt pazarına yakışmayacak, ulaşımının çok zor, ona keza esnafımızın işlerini çok kötüye götüren bir pazaryeri olmuş. O kadar mantıksız konular var ki yağmur suyu boruları direkt içeri, pazaryeri ve pazarcıların tezgahlarına, alt katta otopark alanı diye yapılan ve daha sonra mecburen oraya pazarcılar yerleştirilmiş, oradaki pis su kanallarının açıkta olduğunu gördük. Bunlar gerçekten ne Bodrum’a ne de Turgutreis’e yakışacak bir pazaryeri yapamamışlar. Hiçbir şeyi beceremedikleri gibi bunu da becerememiş. Eline yüzüne bulaştırmış yani anlayacağınız.”

Turgutreis pazarındaki esnaf ise yeni yerle işlerinin yarı yarıya düştüğünü, pazaryeri yapmadan önce esnafın görüşünün alınmadığını, pazaryerinin küçük olduğunu, pazaryeri ve çevresinde trafik sorunu olduğunu, vatandaşın park yeri bulamadıklarını dile getirdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.