Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe’yi 86-63 yendi

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe’yi 86-63 yendi

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Çağdaş Bodrum Spor, 10. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe Koleji DS ile kendi evinde karşılaştı. Çağdaş Bodrum Spor maçtan 86- 63 galip ayrıldı.

Bodrum Gündem Haber

Karşılaşmaya lig ikincisi olarak çıkan ve rakibine oranla maça hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, karşılaşmaya Hakan Yapar, Chris Warner, Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer ve  Ege  Havta ilk beşi ile çıktı. Bodrum’un Takımı ilk yarıda soyunma odasına, 41 – 29 önde giden takım oldu.

Maçının başlama düdüğüyle daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 86- 63 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı daha kazanmış oldu.

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, “Son 4 haftadır oldukça iyi efor sarf eden Fenerbahçe agresif savunmalarıyla sayı bulan ve yüksek tempoda oynayan enerjik bir takım.  Rakibimizi iyi tanıyarak bu hafta da çok sıkı çalıştık ve karşı tarafın savunmadaki sertliğine çok iyi cevap verdik. Kendi evimizde kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımı tebrik ediyor, Fenerbahçe’ye bundan sonraki manalarında başarılar diliyorum” dedi

Ligin 10. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç daha kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 11. Hafta maçları kapsamında deplasmanda yine önemli bir maç oynayacak olan Çağdaş Bodrum Spor, Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler ile mücadele verecek. 18 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Gölbaşı Spor Salonu’nda oynanacak olan Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler – Çağdaş Bodrum Spor maçı federasyon Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.