Bodrum Gündem

Zeytin Yasasını Torbadan Çıkarttık

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Müjdeli Haberi Verdi: “Hep Birlikte Zeytin Yasasını Bu Torbadan Çıkarttık!” dedi…

Bodrum Gündem Haber

Torba Kanun Teklifi içerisinde Meclis’e sunulan zeytin alanları ile ilgili düzenleme bugün TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu’nda görüşüldü.

Milas’tan zeytin üreticileri, geçimini zeytinle sağlayan köylüler ve çevre gönüllüleri ‘Zeytinime Dokunma’ çağrısıyla yapılacak açıklama için Ankara’ya doğru yola çıktı. Ancak otobüslerin bir kısmı kent girişinde engellendi. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan başta olmak üzere CHP’li milletvekilleri kendi araçlarıyla engelleme noktalarına gelerek polis engelini aşarak köylülerimizi Meclis’e getirdi. TBMM Basın Kapısı önünde açıklama yapan Milaslılar daha sonra Komisyon toplantısına CHPli vekillerle birlikte girdi.

Hararetli geçen Komisyon toplantısında verilen önergelerle zeytin ile ilgili madde geri çekildi. Milaslılar ve CHP Milletvekillerinin birlikte mücadele etmesi sayesinde zeytin alanları bir kez daha rahat nefes aldı! CHP’li Özcan müjdeli haberi verdi: “Hep Birlikte Zeytin Yasasını Bu Torbadan Çıkarttık!” dedi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.