Bodrum Gündem

25.Geleneksel Yılbaşı Şenliği 23 Aralık’ta başlıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi 25. Geleneksel Yılbaşı Şenliği 23-24-25 Aralık 11:00-18:00 saatleri arası Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi katkıları ve Meyflower organizasyonu ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi, 25. Geleneksel Yılbaşı Şenliği 23-24-25 Aralık 11:00-18:00 saatleri arası Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında gerçekleşecek.

23 Aralık’ta saat 11.00 de açılış İlkin&Defne müziğiyle yapılacak etkinliğin ikinci günü saat 14.30 da Can&Aylin ve son günü saat 15.00 de Baia Band 25. Geleneksel Yılbaşı Şenliğinde olacak. Üç gün boyunca Sagapo Dans, Anka Dans, Bodrum Yıldızları grupları, Bodrum Kültür Dayanışma Derneği ve Uğur Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekipleri dans gösterilerini sunacaklar. 25 Aralık Pazar saat 13.00’de Bodrum Belediyesi kursiyerleri “Gelenekten Geleceğe” defilesi ile el emeklerini sergileyecek.

Kadının el emeği ve çağdaş eğitime destek için buluştuklarını belirten Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından yapılan açıklamada “Üç gün boyunca sürecek şenlikte el emeği göz nuru ürünler arasından yeni yıl armağanlarınızı seçebilirsiniz. Çocuklarımız için gün boyu sürecek eğlenceli etkinlerin de yer aldığı şenliğimizde, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”  denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.