Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yeni yılın gelişini kutladı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yeni yılın gelişini kutladı

Bodrum’da, vizyon ve misyonuna sadık kalarak ilerleyen, özel gereksinimli bireylerin tedavi, terapi ve eğitimi için kendini geliştiren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, her sene olduğu gibi bu senede 24 Aralık’ta Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri Binası’nda yeni yılın gelişini kutladı.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yılbaşı partisi Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG Binbaşı Koray Kemiksiz, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Kurul Üyeleri Sadife Akdolu, Hüseyin Sabri Boyacı, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ile öğrenciler, veliler, gönüllüler, misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Milas El Ele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin misafir olduğu yeni yıl partisi, Vakıf Başkanı Numan Balaban ve Vakıf Müdürü İlknur Şengül’ ün yeni yıl dileklerini içeren konuşmalarıyla başladı.
Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında  “ Vakfımızın değerli öğrencileri ve aileleri, gönüllüleri, kıymetli çalışanlarımız; hepinizi Yönetim Kurulumuz adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum, yılbaşı partimize hoş geldiniz. Giderek büyüyen vakıf ailemiz bir yılı daha geride bıraktı. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılı bizim için çok önem taşıyor. Vakıf dostlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının kıymetli katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz 2023 yılında da artarak devam edecek. Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.


Partide vakıf öğrencileri Drama Eğitmeni Seda Tansuker eşliğinde drama gösterilerini ve Dans Terapisti Çiçek Arıyürek eşliğinde dans gösterilerini sergilediler.


Geleneksel pasta kesimi ve hediye merasiminin ardından DJ Erkan Demirci’nin müzikleriyle 2023 yılı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nda keyifle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.