Bodrum Gündem

Muğla emniyetinin yeni araçları tanıtıldı

TÜRK POLİS TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI MUĞLA ŞUBESİ ARACILIĞIYLA MUĞLA İLİNDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAPILAN BAĞIŞLARLA MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNE 37 ADET ARAÇ TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Muğla emniyetinin yeni araçları tanıtıldı
05.01.2023
0
A+
A-

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Muğla Şubesi aracılığıyla Muğla’da yaşayan vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 37 adet aracın tanıtımı gerçekleştirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından ve Muğlalı hayırsever vatandaşlarının yaptıkları bağış ile alınan 37 araç Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ile ilçelere gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne Kazandırılan araçlardan 10’u Muğla Menteşe ilçesinde, 27’si ise diğer ilçelerde vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere dağıtımı yapıldı.

Törende konuşan Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı,“ Hayırsevelerimiz, STK’larımız ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımız, herkesin desteği ile Muğla emniyetimize 37 araç kazandırmış bulunuyoruz. İnşallah bu araçlar, personellerimiz tarafından kazasız, belasız kullanılır, hayırlı olsun” dedi.

Törene, Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, kurum müdürleri, STK Temsilcileri, hayırseverler ve emniyet personeli katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.