Bodrum Gündem

Denizin Kızları için bu maç çok önemli

Denizin Kızları için bu maç çok önemli

Bölgede yaşayan gençlerin spora yönlendirilmesini sağlamak amacıyla 1987 yılında kurulan Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı,  hedeflerine adım adım yaklaşıyor…

Bodrum Gündem Haber

Denizin Kızları olarak da nam salan ve kuruldukları günden itibaren hedeflerine odaklanarak yoluna vevam eden Bodrum’un güçlü temsilcisi, Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı, THF ikinci yarı 10. Hafta maçları kapsamında ligde lider konumunda bulunan Kastamonu Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları maçı 30 – 28 kaybeden ve ligde aldığı iki mağlubiyet ile ligin 4. Sırasında yer alan Yalıkavak Spor Hentbol takımı için önemli bir rövanş mücadelesi olacak olan bu maçta heyecan dorukta yaşanırken, Denizin Kızlarının en büyük desteği yine tribünlerden alacak.

11 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 17.00’de Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak olan Yalıkavak Spor Kulübü ve Kastamonu Belediyespor arasında gerçekleşecek olan heyecan dolu bu büyük mücadeleye tüm sporseverler davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.