Bodrum Gündem

Prenses Anne, KKTC’de Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis ile görüştü

İNGİLTERE KRALI III. CHARLES’IN KIZ KARDEŞİ PRENSES ANNE, TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE GELDİĞİ GÜNEY KIBRIS’TA RUM YÖNETİMİ BAŞKANI NİKOS ANASTASİADİS İLE BİR ARAYA GELDİ.

Prenses Anne, KKTC’de Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis ile görüştü
12.01.2023
0
A+
A-

İngiltere Kralı III. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne, temaslarda bulunmak üzere geldiği Güney Kıbrıs’ta Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya geldi.

İngiltere Kralı III. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne, temaslarda bulunmak üzere 10-11 Ocak tarihlerinde Güney Kıbrıs’a ziyaret gerçekleştirdi. Prenses Anne, Kıbrıs’ta Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis tarafından karşılanmasının ardından Başkanlık Sarayı’nda, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya geldi. Görüşmede, iklim değişikliği ve olumsuz etkilerinin yanı sıra Rusya’nın Ukrayna işgalinin sonucu olan enerji krizinin ele alındığı bildirildi.

Prenses Anne ziyareti kapsamında, Birleşmiş Milletler Barış Gücünün daveti üzerine, hizmetleri ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etmek için İngiliz Kraliyet Muhafız Alayına mensup İngiliz barış gücü askerleriyle de bir araya geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.