Bodrum Gündem

‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şahısların aracından metamfetamin çıktı: 4 gözaltı

KASTAMONU’DA JANDARMA EKİPLERİNCE YAPILAN YOL KONTROLÜNDE ‘DUR’ İHTARINA UYMAYAN ARAÇTA YAPILAN ARAMADA UYUŞTURUCU MADDE YAKALANDI. AYRICA AYNI ARAÇTAN YOLA ATILDIĞI DEĞERLENDİRİLEN POŞETTE ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şahısların aracından metamfetamin çıktı: 4 gözaltı
13.01.2023
0
A+
A-

Kastamonu’da jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şahısların bulunduğu araçta bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca, Ankara-Kastamonu karayolu üzerinde yapılan denetim sırasında, ‘dur’ ihtarına uymayarak araçla kaçmaya çalıştı. Jandarma ekiplerinden kaçmaya çalışan şahıslar, araçta bulunan bir poşeti yola attı. Yol üzerinde bulunan diğer jandarma yol kontrol noktasında durdurulan araç içerisinde bulunan O.D., D.B.K., B.K. ve A.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Jandarma ekiplerince araçta uyuşturucu madde arama köpeği ‘Yekten’in de desteği ile yapılan aramada bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca aynı araçtan atıldığı tespit edilen poşet de jandarma ekiplerince bulundu.

Gözaltına alınan şahıslar, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.