Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencilerinden Sporda Büyük Başarı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencilerinden Sporda Büyük Başarı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü öğrencileri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini büyük başarılara imza atarak tamamladı. Yılının başlangıcından beri ilk dört ayda, takım olarak yarıştıkları 4 spor dalı, 8 kategoride toplam 4 kupa ve 35 madalyanın sahibi oldu.

Bodrum Gündem Haber

Masa Tenisi Gençler Kategorisinde Muğla 1.si olan okul takımı Antranörü Aras Akalan liderliğinde müsabakalara katılan Mert Ersu Glar, Aras Pekman, Güney Özbey ve Ege Özşeker Burdur’da yapılan okullar arası grup birinciliği müsabakalarında grup 2.si olarak Sinop’ta yapılacak olan Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde Aras Akalan liderliğinde müsabakalara katılan öğrenciler Ege Pakkan, Sinan Süner, Bartu Eren Özcan, Yusuf Özkan Muğla 1.si oldular.

Grup 1.liği müsabakalarında Muğla bölgesini temsil etmeye hak kazandılar.

Basketbol Yıldız Erkekler Kategorisinde Beden Eğitimi öğretmeni Ali Kayar liderliğinde okul takımı, okullar arası müsabakalarda Muğla 1.si oldular.

Grup 1.liği müsabakalarında Muğla bölgesini temsil etmeye hak kazandılar.

Basketbol Yıldız Kızlar Kategorisinde Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Sinem Kayar liderliğinde okul takımı, okullar arası müsabakalarda Muğla 2.si oldular.

Dönemin son günü okul yöneticilerinin, antrenör ve sporcuların hep birlikte kestiği pasta ile eğlenceli bir kupa kutlaması yapıldı. Okul Kurucusu Selçuk Haşar ve Kampüsü Müdürü Barış Anıl Çakır tüm sporcuları tebrik ederken 2. Dönemde de tüm takım çalışmalarına büyük hızla devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.