Bodrum Gündem

TİP Muğla yöneticileri Ula’da toplandı

TİP Muğla yöneticileri Ula’da toplandı

Türkiye İşçi Partisi Muğla İl Örgütü’ne bağlı bütün ilçelerin yöneticileri Ula’da toplandı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla il ve ilçe yöneticileri toplantısının sonuç bildirisinde şu görüşlere yer verildi;”Partimizin önemli örgütlerinden Muğla İl Örgütü’ne bağlı ilçelerimiz, bütün üyeleriyle birlikte ülkemizin karanlıktan çıkarılması için göreve hazırdır. Partimizin her geçen gün daha da büyüyen, etkinliği artan varlığı, demokrasi ve sosyalizm mücadelesi için en önemli güvencelerdendir. Partimiz, üye sayısındaki artışın yanında, halkaları gitgide büyüyen bir ilgi ve sempati ağıyla çevrilmiş durumda. Önümüzde bir seçim var. Bu bir varlık yokluk seçimiyse, biz kazanacağımıza inanıyoruz.

Muğla ülkemizin gözbebeklerinden. Muğla bu yüzden büyük bir rant alanı olarak seçilmiş. Muğla İl Örgütümüz, bütün ilçe örgütleriyle birlikte ekolojik yıkıma, bu yıkıma yol açan madenlere, inşaat şirketlerine, turizm saldırganlarına karşı hayatın her alanında dünden daha kararlı bir mücadele verecektir.

Partimizin beşinci büyük örgütü konumundaki Muğla İl Örgütümüzü yeni üyelerle daha da büyütmek için hazırız.

İlçe koordinasyon kurullarının düzenli toplanıp çalışması, üyelerin bir arada bulunmasının sürekliliği, sonunda kazanmak ve Partimizin yüksek oranlarda oy alması için seçim sürecinde dışa dönük etkinliklerin yapılması için daha çok çaba göstereceğiz.

Partimizin bütün ülkede 100.000 seçim gönüllüsü kampanyasına bu seçim sürecinde daha büyük katkılar yapmak için seferber olacağız.

Bu seçimi kazanırken muhalefet güçlerinin en önemli parçalarından biri olan Partimizin parlak geleceğine en büyük katkıyı Muğla İl Örgütümüzün vermesi için daha çok çalışacağız.

“Bu bir varlık yokluk seçimiyse, biz kazanacağımıza inanıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.