Bodrum Gündem

Bodrumspor 3 puanla Adana’dan dönüyor

Bodrumspor 3 puanla Adana’dan dönüyor

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor, konuk ettiği Bodrumspor’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip Bodrum’a 3 puanla dönüyor.

Bodrum Gündem Haber

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Bugün yenilebilirdik. Oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi. Doğrularımızı daha fazlalaştırmamız gerekiyor çünkü bizim oyunumuz bu değil. Kazandık, mutluyuz. Sıralamadaki yerimizi de koruduk ama oyun olarak özellikle iki haftadır iyi oynamadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Taşdemir, “Benim gördüğüm pozisyona göre ilk yarı on kişi kalmamız gerekiyordu ama bütün hakemlerimizin takdirleri farklı oluyor. Standart bir görüşleri olmuyor, bu beni rahatsız ediyor. Bizim de canımız yandı geçen hafta. Bu hafta da Adanaspor’un canının yandığını düşünüyorum. Çünkü çok erken dakikada on kişi kalacaktık. Maçın dönüm noktasının o olduğunu düşünüyorum. Ama oyunun geneline baktığımızda sadece kazanma arzusu olan bir takım vardı. İyi oynamasak da kazandık ve 3 puan aldığımız için mutluyuz.”dedi

Adanaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, ise “Maalesef bu sorunumuzu çözemiyoruz veya çözmekte çok gecikiyoruz. Üzgünüz, kazanıp aşağılardan çıkmak için önemli bir maçtı ama çok da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik.”

Kılıç, hakemlerin de hatalar yapabildiğini belirterek, “Hakemin ilk yarıda rakibe bence yüzde yüz kırmızı kart vermesi gerekiyordu ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü yaptığımız savunma hataları var. Her maça yansıyan savunma hataları var. Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.