Bodrum Gündem

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’den otelcilere çağrı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’den otelcilere çağrı
06.02.2023
0
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete İl Başkanı ve Turizmci Mete 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yaşanan depremde evleri yıkılan ve dışarda kalmak zorunda olan vatandaşlarımız için otelcilere çağrıda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“6 Şubat günü yaşanan bu büyük felaket hepimizi derinden üzdü. Yaşadığımız can kayıpları yüreğimizi yaktı.  Bizler bu zor günlerde tesislerini depremzedelere açmak ve sezon başına kadar açabilecek olan otelcilerimize de çağrıda bulunuyoruz.

Teklifimiz hakkında Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy Beye bilgi verdik. Sayın Bakanımız tarafından da olumlu karşılandı. Bu kapsamda hayırsever otelcilerimizin ilgili kaymakamlıklarımızla iletişime geçmeleri gerekecektir.

Sezon açılana kadar yapacağımız bu yardımın soğuk havalarda hayati önem taşıdığını düşünüyorum.  Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu çağrımıza otelcilerimizin destek vereceğine inancım tamdır. Rabbim ülkemizi ve insanımızı tüm afetlerden emin eylesin.  Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.