Bodrum Gündem

Kahramanmaraş’tan kötü bir haber daha geldi

Kahramanmaraş’tan kötü bir haber daha geldi

İYİ Parti İlçe Başkanı Kanber sosyal medya hesabından kuzeni Şen Bican’ın vefat haberini verdi…

Bodrum Gündem Haber

Kahramanmaraş ve on ili olumsuz olarak etkileyen ve üst üste meydana gelen depremlerde yaşamını yitirenlerin bilgileri yavaş yavaş tespit edilmeye başlandı.

16:30 itibarı ile binin üzerine çıkan ölüm haberlerine bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber’in Kahramanmaraş’ta yaşayan kuzeni Şen Bican ve eşi Metin Bican’ın yaşamlarını kaybettikleri, Emir Bican’ın ise hala göçük altında olduğu öğrenilirken, diğer yandan da Efe adlı yeğeninin enkazdan sağ salim çıkarıldığı haberi de Kanber ailesine az da olsa bir umut verdi.

Kanber acı haberi paylaştı…

Nevzat Kanber kuzeni Şen Bican ve eşi Metin Bican’dan ve evlatları Emir ve Efe ismindeki evlatlarından uzun süre haber alamadı. Bilgi kirliliği olmaması için sosyal medya hesabından kuzeni ve ailesinin son durumunu paylaşan Kanber’in mesajında “Değerli arkadaşlarım, bilgi kirliliği olmaması için doğru bilgiyi vermek istiyorum. Malesef kuzenim ve esi vefat etti. Çocuklardan Efe sağ salim az önce çıkmış. Emir ise hala göçük altında. Bölgeyle iletişim maalesef çok zor oluyor. Teşekkür ederim…” ifadeleri yer aldı.

Nevzat Kanber’in saat 19:49’da yaptığı paylaşımı “Sağ çıkan Efe’yi de az önce kaybettik. Maalesef aileden kimse kalmadı…”  oldu.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber her şeye karşın Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde oluşturulan yardım toplama merkezine gelerek yetkililerden bilgi alarak, çalışmalara katkı koydu.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak canını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.